İZMİR / KARŞIYAKA - Karşıyaka Necip Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Karşıyaka Necip Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

6172 Sok. No 6 Demirköprü Mah. KARŞIYAKA İZMİR
Vizyon
Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda; değişen dünyaya uyum sağlayabilen, ne istediğini bilen, düşüncelerini tam olarak ifade edebilen, bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma yöntemlerini bilen, sorumluluklarını yerine getiren, kendisi ve çevresiyle barışık, bilim ve teknolojinin gelişimini izleyen ve yenilikler peşinde koşan, insan haklarına saygılı, ulusal değerlerini benimseyen, sosyal yönü güçlü, kendine güvenen, yaratıcı, saygılı, üretken, meslekî alanıyla ilgili her türlü donanıma sahip Atatürkçü ve çağdaş gençler yetiştirmek.
Misyon
Çağdaş ve modern düzeyde her türlü fiziki koşullarını tamamlamış; ilgili meslek alanlarına,üst öğrenim kurumlarına, yetenekleri keşfedilmiş ve bilgi donanımı yüksek öğrenciler hazırlayan; çevrenin, toplumun, çalışanların ve hizmet alanların takdir ve memnuniyetini taşıyan, çevrenin kültür merkezi ve yuvası olan bir okul olmak.
Başarılar
• 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Toplam Kalite Uygulamaları Ekip Kategorisi Karşıyaka İlçe 3. • 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Toplam Kalite Yönetimi Ekip Dalı 2. • Genç erkek-güreş 55 kilo Türkiye 1.si ( Zafer TUNCER ) • 10 Kasım Ata’yı anma –Karşıyaka İlçe Milli Eğt. Müd. Şiir yarışması 2 lik ( Ali GİZMEN ) • Çanakkale Şehitleri ‘ŞİİR ‘ İzmir İl Milli Eğt. Müd. 2 lik ( Özge DİRGEN ) • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI .Şiir dalında 1. lik ( Ali GİZMEN ) • Atatürkçü Düşünce Derneği kompozisyon dalında 2.lik ( Eray DEDİK )
Bağlantı :ADSL (8 Mbit)
Öğretim Şekli :Tam Gün