Getting to know, introducing, showing, presenting, criticizing, preparing the dishes in different cultures of the World, researching the benefits and harms, discovering similar dishes. And perhaps by creating new products, we aim to contribute to the World cuisine in this project, not only with the food culture, but also with people to mingle with each other.
Dünyanın farklı kültürlerindeki yemekleri tanımak, tanıtmak, göstermek, sunmak, eleştirmek, hazırlamak, yararlarını ve zararlarını araştırmak, benzer yemekleri keşfetmek. Ve belki de yeni ürünler yaratarak, bu projede Dünya mutfağına sadece yemek kültürü ile değil, insanların kaynaşması için katkı sağlamayı hedefliyor
- Ceren TOPÇUOĞLU
- Feraye SAVUT
- Nursena Gül ÖZKAN
- Nalin KANDEMİR
- Eylül Irmak ARIK
- Stayesh Heidar TAJARİ
- Yusuf Orçun TÜRKOĞLU
- Gülernaz TAŞÇI
- Naz Fatoş GÜRKAN
·
Beğen |
0 kişi beğendi